Slinger Bag – tehokas pelikaveri

Slinger Bag on uusi innovatiivinen, helppokäyttöinen tennispallotykki, jonka voi napata kätevästi mukaan tenniskentälle. Se kulkee matkalaukun tavoin pyörillä, sisällään yli 100 tennispalloa valmiina treeneihin. Täydellä akulla Slinger Bagia voi käyttää viitisen tuntia putkeen. Pallon syötön saa helposti jokainen säädettyä mieleisekseen ja Slinger Bagin avulla voi treenata mitä tahansa peruslyönneistä lentolyönteihin – siksi tykkiä käytetään yleisesti myös maailman suurissa akatemioissa kuten esimerkiksi Mouratoglou Academyssä.

Slinger Bagin hyödyt treenikaverina

Treenaaminen Slinger Bagin kanssa ei luonnollisesti koskaan korvaa live-treenaamista toisen ihmisen kanssa, mutta se toimii hyvänä ekstrana kun haluat keskittyä tietyn ongelma-alueen hiomiseen omassa lyönnissäsi. Slinger Bag syöttää sinulle palloja tasaisesti valitsemallasi tahdilla, jolloin saat laadukkaita toistoja moninkertaisesti normaaliin pallotteluun verrattuna – ja samalla taatusti hyvän kuntotreenin ja hien pintaan.

‘Slinger Bag on ollut tosi hyvä treenikaveri tenniskentällä. Lyöntitekniikan hiominen tehostuu, kun voi toistaa samaa lyöntiä niin kauan, että alkaa varmasti sujua. Ja treeneistä saa juuri niin raskaita ja monipuolisia kuin haluaa. Jos omat ideat loppuvat, netistä löytyy paljon videoita inspiraatioksi. Todella iso bonus on myös se, että Slinger Bagia on helppo liikutella paikasta toiseen ja sen käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Treeni pääsee alkamaan samantien ja harjoituksia on helppo vaihtaa tunnin kuluessa.’ -Elina

Slinger Bag toimii myös videoimisessa apuna. Voit asettaa puhelimesi laitteen mukana tulevaan telineeseen vaikkapa kentän sivuverkkoon ja videoida lyöntejäsi valmentajallesi analysoitavaksi. Itse käytän Dartfish-videoanalyysiohjelmaa oppilaitteni lyöntien analysointiin – Slinger Bag & Dartfish onkin osoittautunut loistavaksi yhdistelmäksi valmennuksessa kun olen ollut toipilaana leikkauksestani.

Pelikaverina Slinger Bag on tietysti kaikin puolin supertehokas ja täsmällinen. Kenttää se ei osaa vielä puolestasi varata, mutta on taatusti aina valmiina lähdössä kentälle kun haluat!

‘Ensimmäinen treeni Slinger Bagin kanssa takana ja olen myyty! Alkuun toki oli hieman hakemista, mutta nopeasti pääsi kärryille. Säädöt oli nopea tehdä, koska oli selkeästi merkattu kohdat, josta säätöjä pystyi tekemään. Laitoin musiikit korville ja rupesin lyömään. Olin vain 30 min ja sain hien pintaan. Ensi kerralla otan ihan tunnin vuoron, sillä nälkähän tuosta puolesta tunnista vain jäi!’ -Marica

Slinger Bag ja Marica

Slinger Bag apuvalmentajana

Myös valmennustunneilla voidaan käyttää Slinger Bagia oppilaan ja valmentajan niin halutessa. Sen avulla saadaan erilainen näkökulma lyönteihin kun valmentaja pystyy seuraamaan pelaajan lyöntiä eri kulmista Slinger Bagin hoitaessa pallojen syötön.

Slinger Bag helpottaa tekniikkatreeniä kun valmentaja pystyy keskittymään 100-prosenttisesti oppilaaseen ja pallo saadaan pomppaamaan aina halutussa kohdassa, sopivalla kierteellä.

Valmentaja voi myös kuvata haluamiaan lyöntejä analysoitavaksi esimerkiksi Dartfish-videoanalyysiohjelmalla heti treeneissä kentällä tai jälkikäteen.

‘Slinger Bagin kanssa saa mielestäni todella hyvän lisätreenin yksin tai parin kanssa. Voin itse päättää frekvenssin, pallon tulonopeuden ja -suunnan. Mielestäni Slinger Bag on loistava apuväline myös valmentajan kanssa käytettäväksi tai kun haluaa videoita omaa tekemistä. Toistoja, toistoja, toistoja!’ – Minna

Miten saat Slinger Bagin käyttöösi

Saat helposti Slinger Bagin käyttöösi Helsingissä ottamalla minuun yhteyttä. Tenniskouluni omistaa kaksi Slinger Bagia, joita vuokraan Talissa ja Taivallahdessa. Tykkiä kannattaa kokeilla vaikket olisi aikaisemmin tennispallotykin kanssa ollutkaan kentällä. Slinger Bagia on todella helppo käyttää ja sen kanssa on kivaa ja tehokasta treenata!

Terkuin Mari